Bilden viser rette tenner gjennom behandling med usynlig tannregulering. Denne process tar mellom 6-12 uker.

Rette tenner med usynlig tannregulering kun på noen få uker.

Rette tenner med usynlig tannregulering for voksne på kun noen uker

 

Lørdag 16. februar tilbyr Majorstua Tannlegene  gratis konsultasjon med skanning, for deg som vil ha et nytt smil med rette tenner. Du ser hvordan dine tenner kommer å se ut i etterkant av behandling med usynlig tannregulering. Dette demonstreres på en skjerm etter en smertefri og rask skanning. De som velger å gå videre med usynlig tannregulering tilbys en kostnadsfri tannsjekk med grundig puss og rens. For mer informasjon og bestilling av konsultasjon ta kontakt på tlf. 22605557eller bestill time via skjemaet.

 

Mange ønsker seg et nytt smil og rettere tenner – og for voksne kan det være uaktuelt med synlige «togskinner» i munnen. Mange assosierer tannregulering med en stor og synlig metalltråd over tennene, men det finnes andre alternativer.
Korrigering av skjeve tenner og bittfeil kan også skje ved hjelp av usynlig tannregulering. Det finnes en rekke fordeler med denne typen justering av tannstillingen.

Fordeler med usynlig tannregulering:

Vi tilbyr to typer usynlig tannregulering; Invisalign og Inman Aligner.

 

Invisalign

Invisalign

Invisalign

* Usynlig gjennomsiktig skinne
* Kan tas av når man spiser og drikker
* Er komfortable å ha på
* Passer til mer omfattende behandlinger enn Inman Aligner
* Behandlingstid 12 – 18 måneder
* Gode til korreksjon av overbitt

 

 

 

Inman Aligner

Inman Aligner

Inman Aligner

* Avtagbar skinne i gjennomsiktig plast
* Fokus på å rette fortenner og «mindre alvorlige» tilfeller
* Kort behandlingstid på 2 – 4 måneder

 

 

Synlig tannregulering

* Synlig metalltråd over tennene
* Fast – limes direkte på tennene
* Vanskeligere å rengjøre tennene – gir større risiko for hull/karies
* Kan føre til sår i munnen
* Tar lenger tid enn de andre variantene
Det finnes med andre ord en rekke fordeler med usynlig tannregulering. En ulempe er at prisen ofte er høyere for usynlig enn den tradisjonelle synlige reguleringen. Men gode fordeler gjør at Invisalign og Inman Aligner er et godt valg spesielt for voksne.

Hvilken type tannregulering bør man velge?

Det finnes mange alternativer når man ønsker å korrigere tannstillingen. Hvilken type du bør velge er avhengig av omfanget av justeringen. Vi vil gjennom en konsultasjon komme frem til den typen regulering som passer best for deg.

Tannregulering pris

Pris på tannregulering varierer mellom kr. 17000 – 55000. kr. Prisen er avhengig av hvor komplisert behandlingen er. Dette tilpasses hver enkelt pasient på bakgrunn av behandlingstid og antall besøk. Vi har en god dialog med våre pasienter for å sikre god behandling.

Det behøver ikke være omfattende å få rette tenner. Mange av våre nye pasienter har lenge gått rundt og tenkt på de skjeve tennene sine, spesielt fortennene, uten å vite at det enkelt kan korrigeres på kort tid. Vi tilbyr gratis konsultasjon for usynlig tannstilling, der vi kan ha en dialog rundt hva du virkelig behøver og hva som passer deg best. Ring oss for mer informasjon eller bestill time via skjemaet.