Personal

Tannlege OsloDarya - Tannlege

Daglig leder og tannlege Darya Bassari

Darya Bassari er utdannet tannlege fra Karolinska Institutet i Stockholm. Hun har mange års erfaring og har behandlet flere tusen pasienter oppgjennom årene. Hun startet Majorstua Tannlegene AS fra bunnen av, og er deleier i selskapet og daglig leder på klinikken. Darya har et utbredt nettverk i bransjen og samarbeider tett med oralkirurger, endodontispesialister, narkoseleger samt flere spesialister. Ved klinikken utfører hun alle typer allmennpraktiske tannlegeoppgaver. Hun er spesialisert i mer kompliserte tannekstraksjoner, trekking av visdomstenner, og mindre operative inngrep ved periodontale sykdommer (for eksempel behandling av bendefekter rundt tenner, forlengelse av kliniske tannkroner og rekonstruksjon av gingiva), også endodontisk behandling (rotfylling av tenner). Videre er Darya svært dyktig på estetisk tannbehandling, med mange fornøyde pasienter. Hun har også tilleggskompetanse innen behandling med usynlig tannregulering og tannimplantat.

Synne - Tannlege

Synne er en flott og bild dame fra Oslo og er utdannet ved Universitetet i Oslo. Synne har tilleggskompetanse innen usynlig tannregulering, (invisalign) og estetisk tannbehandling, med det sørger hun for å gi deg ditt drømmesmil. Er du pasient hos Synne er du i trygge hender. I tillegg til Synne sin gode faglige kompetanse er hun veldig nøye og ryddig. Hun har alltid en nøye  gjennomgang av behandlingsplan med pasientene sine og sørger for at de får et tilfredsstillende behandlingsresultat.

Tannlege OsloKevin - Tannhelsesekretær

Tannhelsesekretær og assisterende daglig leder Kevin Berglid

Kevin er assisterende daglig leder og tannhelsesekretær på klinikken noe som betyr at han har en stor rolle i den daglige driften. Han er svært pliktoppfyllende og arbeider effektivt. Kevin har lang erfaring med kundebehandling og er meget serviceinnstilt. Han motiveres sterkt av å kunne hjelpe andre, og får mennesker til å kjenne seg avslappet og skaper tillit hos pasienter. Ikke minst så bidrar Kevin til et godt arbeidsmiljø og sprer mye glede på klinikken med sitt gode humør!

Peter - Tannlegesekretær

Tannhelsesekretær Peter Smogeli Leite

Peter er uten tvil en av de mest imøtekommende tannhelsesekretærene du vil møte! Han brenner for å yte god service og gjør alt han kan for at du som pasient skal få en god opplevelse her hos oss på Majorstua Tannlegene. Peter har et stort fokus på å gjøre tannlegebesøket litt lettere for pasienter som sliter med tannlegeskrekk. Han er svært utadvendt og behagelig å være rundt. Dette skaper et rolig og trygt miljø for deg som pasient.

Emma - Tannhelsesekretær

Tannhelsesekretær Emma Benedikte Dolata

Emma jobber som tannhelsesekretær på klinikken og møter deg som pasient med et stort smil. Hun har mange år med erfaring innen service og kundebehandling, og har fagbrev i salgsfaget. Emma er løsningsorientert, arbeidsom, sosial og selvstendig. Hun jobber derfor godt både alene og i team, og trives best når hun har det ryddig og rent rundt seg.

Tannlege OsloAleksander - Tannlege

Tannlege Aleksander Molnar

Aleksander har mange års erfaring innen bransjen og er en av de første tannlegene som begynte hos Majorstua Tannlegene. Han er rolig og får deg som gruer deg til å gå til tannlegen til å føle deg godt ivaretatt. Aleksander er god til å forklare behandlingen som utføres og hjelper deg til å føle deg trygg i tannlegestolen. Han er også sertifisert tilbyder av full-Invisalign, verdens mest avanserte gjennomsiktig reguleringssystemet. Uansett om du har milde eller komplekse tannreguleringsbehov hjelper han deg til å få smilet du alltid har drømt om!

Arberesha - Tannlege

Tannlege Arberesha Veliqi

Arberesha er en sprudlende jente fra Kristiansand og er utdannet tannlege ved Universitetet i Oslo. Hun har god erfaring fra både privat og offentlig tannklinikk, og har blant annet jobbet på en offentlig tannklinikk i Hamar før hun begynte hos oss på Majorstua Tannlegene. Arberesha har erfaring fra alle områdene innen tannlegeyrket. Hun interesserer seg stort for estetisk tannbehandling og har fordypet seg i dette. Arberesha er svært kvalitetsbevisst og skaper fort trygghet og tillit hos sine pasienter. Hun er sertifisert tilbyder av Inman Aligner, usynlig tannregulering!

Rozlen - Tannlege

Tannlege Rozlen A. Khan

Rozlen er en flott dame med masse god energi! Hun har jobbet som tannlege i flere år og er svært faglig dyktig. Tidligere har hun jobbet på en tannklinikk i Sogn og Fjordane hvor hun opparbeidet seg bred erfaring. Rozlen har tilleggskompetanse i estetisk tannbehandling og tannimplantat. Hun interesser seg stort for kirurgiske tannekstraksjoner (tanntrekking) og endodonti (rotfylling av tenner). Dessuten er hun sertifisert tilbyder av Invisalign Og og SomnoMed snorkeskinne!

Qais - Tannlege

Tannlege Qais Yawary

Qais er utdannet tannlege ved Universitetet i Oslo. Han er tålmodig, blid og smiler alltid fra øre til øre! Qais har tidligere erfaring fra en klinikk i Nord-Norge der han møtte på flere pasienter med omfattende behandlingsbehov. Der opparbeidet han seg viktig kunnskap som han tatt med seg videre til oss. Han har også jobbet som tannhelsesekretær under studiene sine og fått erfaring fra begge yrker. Qais svarer gjerne på alle spørsmål du måtte ha om behandlingen din og tar seg god tid til å lytte til sine pasienter. Han er veldig glad i å jobbe med mennesker og har en stor interesse for å hjelpe. Qais gjør alt han kan for å tilrettelegge for deg med tannlegeskrekk, blant annet ved å utføre behandling under narkose. Qais er også sertifisert tilbyder av Invisalign Go!

Tannlege Sazan - Tannlege

Sazan er vår dyktige tannlege utdannet fra Det Odontologiske Fakultet ved Universitetet i Oslo. Sazan er full av energi, og har opparbeidet seg god og bred erfaring innenfor alle de ulike fagfeltene tannlegeyrket omfatter. Hun har blant annet behandlet mange pasienter med akutte problemer, da hun tidligere jobbet lange dager på en døgnåpen tannlegevakt. Hun har også jobbet flere år i Sverige hvor hun møtte pasienter med kompliserte utfordringer og stort behandlingsbehov. Sazan er i tillegg sertifisert tilbyder av Invisalign, og har dermed sørget for mange drømmesmil! Hun interesserer seg særlig for behandling de som sliter med tannlegeskrekk og har hjulpet mange pasienter til å bli føle seg trygge hos tannlegen

Array
Sist endret: söndag 10 februari, 2019
Publisert av: Majorstua Tannlegene