Usynlig tannregulering for voksne Oslo

Rette tenner med usynlig tannregulering for voksne på kun noen uker

Usynlig justering av tannstilling (Inman Aligner) gir resultat på kun 8-12 uker ved trangstillinger av mild og moderat grad. Du slipper metalltråden (på folkemunn kalt skinner) som du må ha over lengre tid og skrubbsårene du får av den. Inman Aligner er en avtagbar skinne i gjennomsiktig plast.

Rette tenner med usynlig tannregulering kun på noen få uker.

Usynlig tannregulering pris

Prisen ligger på 17000-22000 kr. Prisen avhenger av grad av trangstilling og antall besøk. Ved et godt samarbeid der pasienten anvender sin skinne optimalt senkes prisen da antall kontroller for justering av skinnen minskes.

Inman Aligner

Hvordan fungerer det?

Ved første besøk skal bittet utredes og fotograferes for å avgjøre om en usynlig tannregulering er optimal behandling for deg. Det tas avtrykk av begge kjever, deretter får du en tynn skinne som du skal anvende 16-20 timer i strekk per døgn. Skinnen skal justeres annenhver uke i ca. 12 uker. Denne perioden kan variere mellom 8-14 uker avhengig av graden av endring samt din kapasitet for samarbeid. Etter en til to uker kommer du til å venne deg til skinnen så mye at du vil føle at du savner noe uten den. Du vil begynne å se en endring i tennenes posisjon to uker etter oppstart. Skulle det være noe du ikke er fornøyd med eller vil endre på kan vi enten korrigere det under behandlingen eller avbryte den helt. Du vil se alt som skjer i munnen, steg for steg, og har full kontroll over hvordan dine tenner kommer til å se ut.

Har skinnen noen bivirkninger/komplikasjoner?

Nei, Inman Aligner er en enkel skinne som påfører tennene mindre belastning enn en vanlig metalltråd (tannskinner). Derfor er behandlingen veldig skånsom og medfører ingen risiko for nerve- eller tannkjøttskader.

Vedlikehold av skinnen

Skinnen skal oppbevares i boksen du får av oss. Den skal vaskes hver dag med kaldt vann, tannbørste og såpe. Den skal absolutt ikke utsettes for varmt vann, da vil den deformeres. Den skal heller ikke pakkes inn i papir, da det innebærer risiko for at den blir borte.

Mange av våre nye pasienter har lenge gått rundt og tenkt på de skjeve tennene sine, spesielt fortennene, uten å vite at det enkelt kan korrigeres på kort tid. Vi tilbyr gratis konsultasjon for usynlig tannstilling, der vi kan ha en dialog rundt hva du virkelig behøver og hva som passer deg best. Ring oss for mer informasjon.

Sist endret: onsdag 20 februar, 2019
Publisert av: Majorstua Tannlegene