Første gang hos tannlege

Bildet viser en jente som sitter i tannlegestolen med smil på leppene. Første gang hos tannlegen er en viktig steg for deg som har tannlegeskrekk.
Første gang hos tannlege? vi forklarer hvordan vi jobber og hvordan du kommer til å få din tannbehandling.

Ditt første tannlegebesøk er et viktig steg, og vi sørger for at du får god service, og at vi er lett tilgjengelige for deg.

Det viktigste med første besøk hos tannlegen er at du skal få den tilliten du trenger, slik at du kjenner deg trygg. Derfor vil vi at du forteller litt om deg selv, og hvordan du helst vil bli behandlet i tannlegestolen.

Vi legger stor vekt på skjemaet du fyller ut om helsen din, den første gangen du er her. Fra helseskjema henter vi den viktigste informasjonen om din helse. Her kan vi finne årsaken til eventuelle problem du har i munnen og se om du har rett til refusjon fra HELFO.

Dersom det er behov for ytterligere behandling i større omfang, kommer vi til å tilby deg flere behandlingsalternativer sammen med prognosen for hver behandling samt prisforslag. Vi spør deg først og fremst om hva du er interessert i å gjøre, og sammen kommer vi fram til et hensiktsmessig behandlingsalternativ som passer deg.

Første besøk hos oss er stort for deg som lider av tannlegeskrekk. Det kan til og med være første gang hos tannlege for en del. Derfor tilbyr vi gratis samtaleterapi og konsultasjon for deg som har vanskeligheter å gå igjennom en tannbehandling.

Sist endret: torsdag 31 januar, 2019
Publisert av: Majorstua Tannlegene