NAV

Bildet viser logo til NAV
Får du bidrag fra NAV? vi hjelper deg med din tannbehanding. Vi tar kontakt med din saksbehandler og hjelper deg å få din tannbehandling bevilget

Får du bidrag fra NAV? Vi kan hjelpe deg med din tannbehandling

Vi tar imot pasienter som får økonomisk støtte fra NAV. En del av pasientene som virkelig behøver akutthjelp, må stå i kø veldig lenge for å få tannbehandling. Dette er trist. Vi hos Majorstua Tannlegene gjør alt vi kan for å hjelpe deg. Vi tar kontakt med din saksbehandler for å forklare dine alvorlige tannproblemer. Ved behov skriver vi en utredning om din tannstatus og dine store behov for tannbehandling, slik at du så fort som mulig kan få den hjelpen du behøver.

Under første besøk gjør vi en fullstendig undersøkelse (for å få dette må du ha en rekvisisjon godkjent for undersøkelse fra NAV. Den kan du få hos din saksbehandler. Deretter gjør vi et kostnadsforslag ut i fra dine behov i henhold til NAVs priser og sender det til din saksbehandler. Så fort du får en rekvisisjon (bevilget sum i henhold til kostnadsforslaget) kan vi starte behandlingen. Du får senere en årlig innkallelse fra oss for kontroll av tannstatusen din og effektiv oppfølging.

Sist endret: torsdag 10 november, 2022
Publisert av: Majorstua Tannlegene