Vår tannklinikk

Vi på Majorstua Tannlegene utfører både estetiske og avanserte tannbehandlinger

Vi på Majorstua Tannlegene utfører både estetiske og avanserte tannbehandlinger. Vi setter deg som pasient i fokus og lytter til deg for å imøtekomme dine ønsker.

Majorstua Tannlegene – Hos oss er du i trygge hender!
Majorstua Tannlegene – Hos oss er du i trygge hender!

Vi er et team bestående av erfarne tannleger, spesialister, lege, oralkirurg, og psykolog. Majorstua Tannlegene har direkte oppgjør med Helfo og hjelper til med en eventuell refusjon. Vår tannlegeklinikk har mange pasienter som har tannlegeskrekk og tilbyr derfor behandling hos psykolog og tannbehandling under narkose for de som trenger det.

Vår styrke ligger blant annet i vår tilgjengelighet og kvalitet ved våre behandlinger. Vi fokuserer på å gi god service.

Derfor sørger våre dyktige tannleger for at den behandlingen du får er absolutt nødvendig for deg og samtidig er smertefri.

Vi følger så opp deg med årlige undersøkelser for å sikre god og varig resultat. Våre tanneleger har mange års erfaring innen kosmetisk tannbehandling og skjønnhetsbehandlinger i ansiktet.

Har du tannverk, blitt utsatt for ulykke, tannlegeskrekk eller ikke vært hos tannlegen på lenge, kan du ta kontakt med oss for en gratis og helt uforpliktende konsultasjon. Du vil da få svar på alle dine spørsmål og vi finner et tidspunkt som passer din timeplan.

Les mer om våre behandlinger her.

Sist endret: tirsdag 25 oktober, 2022
Publisert av: Majorstua Tannlegene