Samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere

Telenor Norge AS
Telenor Norge AS

Majorstua Tannlegene er svært så stolte over å ha blitt valgt til totalleverandør av tannhelsetjenester til Telenor Norge. Vi er svært ydmyke overfor oppgaven og vil strebe etter å gjøre oss fortjent til tilliten vist vår klinikk. Telenoransatte kan lese mer om avtalen inngått på www.telenor.no under de interne Workplace og WoW-sidene.

Vår tannklinikk er lokalisert i Oslo og du finner oss like ved Majorstua t-banestasjon. Våre tannleger har lang fartstid og har behandlet flere tusen pasienter opp igjennom årene. Vi har lang erfaring med pasienter med tannlegeskrekk, har ekspertise innen estetiske tannbehandlinger (tannbleking), i tillegg har vår tannlegevakt døgnåpent. Du er med andre ord i trygge hender – bokstavlig talt.

Majorstua Tannlegene har hatt en kraftig vokst med årene og har dermed utvidet. Vi er stolte over å introduse

Tannlege Oslo Majorstuen. Clear Tannlegesenter
Tannlege Oslo Majorstuen

re vår søsterklinikk Clear Tannlegesenter. Clear er en ny tannklinikkjede med avdelinger sentralt i Oslo Majorstuen og Drammen. Organisasjonen består av toppkvalifiserte spesialister og allmenntannleger som samarbeider og streber etter å gi deg enastående service og høykvalitative behandlinger. For deg som pasient innebærer dette i tillegg at du får alle dine behandlinger under et og samme tak. Søker du en dyktig tannlege i Oslo kan du ta kontakt med oss på 23654343. Besøk gjerne vår hjemmeside på https://www.cleartannlegesenter.no og les mer om vår flotte tannklinikk midt i Oslo Sentrum.

Krogsveen
Krogsveen

Krogsveen benytter Majorstua tannlegene som sin foretrukne leverandør av tannlegetjenester. Det er vi svært glade for. Vi vil jobbe hardt for å nå opp til de forventninger som stilles til oss. Tannlegeyrket i Norge er, heldigvis, praktisert etter de høyste standard. Det som gjør oss unike, imidlertid, er vårt fokus på hele menneske,  ikke bare ei vond tann. Du vil føle deg ivaretatt hos våre tannleger. Vi lytter til deg. Vi vil gi deg god informasjon om din tannhelsetilstand. Du vil få personlig og tett oppfølging. Du vil føle deg velkommen hos oss! Takk Krogsveen for den tilliten dere viser vår klinikk. Besøk gjerne www.krogsveen.no for en hyggelig boligprat.

Synlighet AS
Synlighet AS

Performance Marketing byrået Synlighet AS har inngått samarbeid med oss. Selskapet vokser raskt i Norge og er svært dyktige innen digital markesføring. Du kan lese mer om dem og deres arbeid på www.synlighet.no.  Majorstua Tannlegene  vil være leverandør av tannlegetjenester for dette selskapet. En avtale vi er stolte av. Vårt team består av erfarne tannleger, spesialister, lege, oralkirurg, og psykolog. Vi har direkte oppgjør med Helfo og hjelper til med en eventuell refusjon. Vi har mange pasienter som har tannlegeskrekk og tilbyr derfor behandling hos psykolog og tannbehandling under narkose for de som trenger det.

Den norske tannlegeforening
Den norske tannlegeforening

Vår klinikk streber etter stadig utvikling til fordel for pasienten. Vi ønsker å gi deg som pasient en trygg opplevelse. Derfor er det viktig for oss å holde oss oppdatert på nye behandlingsmetoder innen tannhelse, medikamentbruk, samt dine rettigheter som tannlegepasient. Den Norske Tannlegeforening er vår viktigste alliert. På deres nettsider, www.tannlegeforeningen.no, vil du finne mye nyttig pasientinformasjon.

Tannlege Oslo
Tannlege Oslo

Majorstua Tannlegene har inngått en samarbeidsavtale med Smil Tannlegesenter AS. Samarbeidet vil medføre økt kapasitet på begge klinikker, noe som betyr at du som pasient vil få bedre service hver gang du ønsker å bestille time for din tannbehandling. Bedre service med tanke på at du selv kan velge behandlingstiden (nesten) og behandlingsstedet. Du kan da velge mellom å komme til Majorstuen, eller om du ønsker å besøke Smil sitt tannlegesenter på Nationaltheateret. Vi deler også kompetanse  på tvers av våre tannlegeklinikker. Dette sikrer deg som pasient den optimale behandlingen. Besøk gjerne klinikkens hjemmeside på www.smiltannlegesenter.no og les mer om deres flotte tannlegeklinikk midt i Oslo.

Sist endret: tirsdag 25 oktober, 2022
Publisert av: Majorstua Tannlegene