Tannlege-besøk i korona-tider

Ikke fortvil – vi er her for å hjelpe deg!

Akutte smerter og nødvendig behandling kan dukke opp ubeleilig – som nå hvor vi er berørt av koronasmitten. Nå hvor det meste er stengt og vi tar våre forhåndsregler etter myndighetene sine anvisninger. Vi vasker hender, holder avstand og er hjemme. De fleste av oss er urolige for smitte, for slektninger og for jobber, isolasjon og ensomhet, ja det er som om hjulene har stoppet i vårt vanligvis godt smurte maskineri.

Å ha behov for tannbehandling og ikke vite når hjelpen kan komme fører til en ekstra belastning. Derfor holder vi vår tannklinikk åpen og det også på ukurante tider som i helgen og om kveldene. Skulle det vise seg at det kreves mer tid enn ved første behandling setter vi opp ny time til du er ferdig behandlet.

For akutthjelp, ring oss på tlf. 22 60 55 57 eller ta kontakt på epost: info@majorstuatannlegene.no

Trygg mot smitte under behandlingen

Du kan være helt sikker på at all behandling skjer under strenge og hygieniske forhold. Vi er utstyrt med verneutstyr og desinfeksjonsmidler og lang steriliseringstid av alle instrumenter for å beskytte oss selv og de vi behandler etter anvisninger fra Folkehelseinstituttet og Norsk tannlegeforening. På venteværelset vårt står håndsprit – og der er det kun plass til en pasient av gangen i disse tider.

Viktig å vite at…

Vi er stadig i dialog med Norsk tannlegeforening for å holde oss oppdatert om nye retninslinjer utarbeidet av eksperter. Derfor kan du være trygg på at du har funnet rett når du kommer til oss!

Smertefri behandling

Vi kan love deg en smertefri behandling og starter aldri med noe før vi er sikre på at bedøvelsen virker.

Tannlegeskrekk i koronatider

Dessverre forsvinner ikke den uansett smittetrusler. Men du kan være helt trygg på at vi tar din redsel på alvor. Hos Majorstua tannlegene har vi mange tiltak for å gjøre deg tryggere.
Vi har utarbeidet metoder som tar hensyn til hvor sterk skrekken din er. Vi kan ha samtaleterapi, kort eksponeringstid hvor du kan avbryte der det er forsvarlig, beroligende tabletter, lystgass og om det er umulig å gjennomføre med disse tiltak kan vi tilby full narkose under betryggende forhold (anestesilege og sjukepleier).
Nøl ikke med å kontakte oss – Majorstua tannlegene er der for å hjelpe!

Array
Sist endret: fredag 27 mars, 2020
Publisert av: Majorstua Tannlegene