Tannforsikring

Vi på Majorstua Tannlegene tilbyr deg tannforsikring.

TannforsikringVi har inngått samarbeide med If tannforsikring. Nå kan du enkelt få dekket en hel del av dine tannlegeutgifter. Det eneste som kreves er at du går til årlig kontroll hos tannlegen. Det er både trygt og enkelt som gir den beste tannforsikringen.

Med tannforsikring får du uforutsette tannlegeutgifter dekket og får den måten større forutsigbarhet. Med litt uflaks kan en tannlegeregning fort komme opp i 25 000 – 30 000 kroner. Har du tannforsikring, kan du gå til tannlegen når du trenger det. Og du slipper å være redd for hva det vil koste.

Tannforsikringen gir deg forutsigbare tannlegeutgifter. Dermed blir det enklere for deg å planlegge økonomien din. Du betaler en fast pris årlig – og får dekket utgiftene til alle de vanlige tannbehandlingene. Du betaler kun for den årlige undersøkelsen, og en egenandel hvis du skulle ha behov for tannbehandling.

Hvordan fungerer tannforsikringen?

Tannforsikringen dekker kostnaden du har ved behandlingen av nye og uforutsette tannproblemer. Hvis du får hull i tennene, trenger behandling for knekt tann eller sprukken fylling, om du har behov for en krone, bro eller rotfylling, dekker tannforsikringen utgiftene dine opptil kr. 40000. Når du skal bruke forsikringen, tar du bare kontakt med oss. Du betaler ingenting for behandlingen – bortsett fra en egenandelen (se på priser nedan). Vi er sertifiserte tilbyder og det innebærer at du slipper å legge ut for behandlingen selv.

Tannforsikringen dekker:

  • Karies (hull i tennene)
  • Erstatning av sprukket plombe
  • Trekking av tenner
  • Innsetting av bro
  • Krone på skadet tann
  • Implantat
  • Krone på implantat
  • Rotfylling (endodonti)

Egenerklæring

Når du har bestemt deg for å bestille tannforsikring, vil vi be deg om å svare bekreftende på at du har vært hos tannlegen i løpet av de siste 15 månedene, og at du ikke har behov for tannbehandling på kjøpstidspunktet. Du må også akseptere at tannlegen kan sende journalen din til If og til vår samarbeidspartner, Nordic Dentalpartner, ved behandling av tannskade.

Forsikring tilpasset ditt behov

Hver og en av oss har ulike behov. Men uansett om du er ung eller gammel, er det viktig å ta godt vare på tennene. Du kan også betale tannforsikringen for barn eller barnebarn, og bidra til fortsatt god tannhelse, også etter at det offentlige tilbudet opphører ved fylte 20 år.

Priser på tannforsikring

ALDER        ÅRLIG PRIS     EGENANDEL       ÅRLIG-FORSIKRINGSSUM

20-35 år     Kr 950            Kr 500                  Kr 40 000

36-50 år    Kr 2 400         Kr 2 000                Kr 40 000

51-70 år    Kr 2 900         Kr 2 000               Kr 40 000

Trenger du mer informasjon?
Har du andre spørsmål – eller ønsker du å bestille tannforsikring – ta kontakt
med tannlegen din eller gå inn på if.no/tannforsikring

Sist endret: tirsdag 6 september, 2022
Publisert av: Majorstua Tannlegene