Beroligende samtaleterapi

Bildet viser en kvinnelig tannlege som beroliger sin redde pasient. Beroligende samtaleterapi er viktig for deg som har tannlegeskrekk.
Beroligende samtaleterapi gir deg muligheten til å bearbeide din tannlegeskrekk og bli beroliget innen tannbehandling starter.

Beroligende samtaleterapi er for deg som har vanskeligheter med tannbehandlingen din

Beroligende samtaleterapi er beregnet på deg som har tannlegeskrekk og som ikke fysisk takler å gå gjennom en tannbehandling uten noe som gir deg den tryggheten og tilliten du behøver. Det er veldig viktig at du forteller oss at du har tannlegeskrekk slik at vi forbereder oss på det.

Ved første besøk viser vi deg lokalet slik at du blir kjent med omgivelsene du skal behandles i og personalet. Du får sitte i tannlegestolen uten noen behandling. Vi forteller deg hvordan vi jobber, hva vi anvender og at vi tar det i ditt tempo. Du skal kunne føle at du har kontrollen og kan stoppe behandlingen når du vil.

Vi setter opp en time til full undersøkelse når du føler deg klar for det, og deretter lager vi en individuell behandlingsplan til deg. Denne samtaleterapien er helt gratis og utføres for å gi deg komplett service.

Sist endret: tirsdag 3 november, 2020
Publisert av: Majorstua Tannlegene