Botox behandling

Bildet viser ei jente som løfter opp ene siden av ansiktshuden slik at den skal se jevnere ut.
Botox behandling hjelper deg til å få en jevnere og finere hud til en rimelig pris.

Hvordan fungerer botox behandling?

En botox behandling fører til at musklene slapper av, noe som igjen vil gi deg en glatt hud. Rynker i ansiktet er ofte et resultat av at musklene trekker seg sammen. Med alderen får vi mindre elastisk hud og rynker oppstår når musklene trekker seg sammen. For å minimere rynkene bruker vi Botox. Det får de musklene som forårsaker de uønskede rynkene til å slappe av.

Hva er botox?

Botox er et muskelavslappende middel som demper aktiviteten i kroppens overaktive muskler eller svettekjertler. Botox er et trygt og utprøvd muskelavslappende legemiddel som ble introdusert i «medical community» på slutten av 1970-tallet. Det er enkelt, raskt og veldig trygt å bruke dette middelet. Det brukes til og med på mennesker som har overaktive svettekjertler i for eksempel håndflatene samt under armer og føtter.

Det har også blitt vanlig å bruke Botox til estetiske formål. Mange har begynt å anvende det for å forhindre at alderen setter sine spor. Det beste er å starte med slike estetiske behandlinger i 30-års alderen.

Områder som kan behandles med botox

– Pannen kan behandles for rynker i glabella (det store området mellom øyenbrynene)
– Rynker rundt øynene (kråkeføtter)
– Området rundt leppene
– Behandling av tannkjøttsmil
– Handflater og under armene ved overaktive svettekjertler

Hva skjer rett etter en botox behandling?

De første timene etter en botoxbehandling kan følgende inntreffe:

– Blåmerker
– Ødemer
– Rødhet
– Hodepine

Disse bivirkningene er helt forbigående. Du skal på ingen måte massere injeksjonspunktene for å få botox til å holde seg i de ønskede områdene. Effekten kommer alltid fra en uke til ti dager senere. Derfor avtaler vi alltid en etterkontroll. Her sjekker vi resultatet og ved behov kompletterer vi behandlingen med en påfylling.

Hvor lenge varer botox?

Den mengden som injiseres for å redusere rynker har en varighet på cirka 3 måneder. Det betyr at det ikke gir et varig resultat, noe som kan være en fordel for dem som ikke har våget å prøve dette tidligere og som kjenner seg usikre før behandlingen. Hvor lenge behandlingen varer avhenger i stor grad av mengden som blir injisert. Er du usikker på dette, kan vi ta behandlingen gradvis. Vi begynner med en liten mengde for at du skal kunne bli kjent med middelet og hvordan det fungerer. Deretter fyller vi på slik du ønsker.

Priser for botox behandling

Prisene for botox behandling begynner på 1500 kroner avhengig av hvor mange områder som skal behandles. Du kan se nærmere på prislisten vår.

Vår spesialitet og vårt yrke er å lytte nøye til deg og gi deg en optimal, tilpasset behandling. Vi sitter sammen og går igjennom det du vil forbedre i ansiktet. Ut i fra dine behov og ønsker vil vi foreslå den behandlingen som vi mener er best for deg.

Sist endret: lørdag 2 mars, 2019
Publisert av: Majorstua Tannlegene