Tannlege Grønland

Søker du en dyktig tannlege nær Grønland?

Majorstua Tannlegene
Majorstua Tannlegene

Majorstua Tannlegene AS er lokalisert rett ved Majorstukrysset like ved krysset Bogstadveien og Kirkeveien i Oslo. Du finner oss mellom McDonald’s og Posten i Majorstua Friskhus. God offentlig kommunikasjon med umiddelbar nærhet til Majorstua t-banestasjon, samt trikk og buss rett utenfor vår inngangsdør gjør oss lett tilgjengelig for deg som pasient. Vi holder åpent alle dager, inkludert lørdager og søndager. I tillegg har vi 24-timers vakttelefon. Du vil med andre ord alltid klare å kontakte oss!

Vi på Majorstua Tannlegene diagnostiserer, behandler og forebygger munn- og tannhelse. Vi er et team bestående av erfarne tannleger, spesialister, lege, oralkirurg, og psykolog. Vi har direkte oppgjør med Helfo og hjelper til med en eventuell refusjon. Vi har mange pasienter som har tannlegeskrekk og tilbyr derfor behandling hos psykolog og tannbehandling under narkose for de som trenger det.

Ta kontakt så hjelper vi deg!

Det er enkelt å komme til oss. Benytter du offentlig kommunikasjon er følgende gode alternativer;

  • Samtlige t-banelinjer mot Majorstuen t-banestasjon, det vil si 1, 2, 3, 4, og 5
  • Trikk nr. 11, 12, 19
  • Buss nr. N2, N12, 20, N20, 22,25, 28, 45, 46, 111,112,156, og FB1

Du kan også benytte reiseplanleggeren hos Ruter for å finne oss. Bruk følgende link: https://ruter.no/reiseplanlegger/

Vi ønsker å tilby deg som pasient mer enn en vanlig tannbehandling. Hos oss vil du få kunnskap om for eksempel behandlingstyper, instruksjoner om hvordan å pusse tennene riktig, eller hvordan du skal håndtere tannlegeskrekk. Du vil også få god informasjon om for eksempel tannregulering, karies, kroner og tannkjøttbetennelse.

Velkommen til oss!

Sist endret: torsdag 21 februar, 2019
Publisert av: Majorstua Tannlegene